Condicions de Venda
  Vehicle d’Ocasió

¿Com puc ampliar la informació del vehicle?

 

Si desitja ampliar la informació publicada en la fitxa del vehicle pot fer-nos una sol·licitud d’informació per correu electrònic info@seuwagen.com, por telèfon +376 864 449, o directament a les nostres oficines a l’Avinguda Santa Coloma 85, Edifici Les Closetes, AD500 Andorra la Vella.

 

¿El quilometratge dels vehicles és certificat?

 

El quilometratge es certifica en el contracte de compravenda que signarà al moment del lliurament del vehicle. Seuwagen posa a la seva disposició l’històric de manteniment.

 

¿En quin estat es lliuren els vehicles?

 

Els vehicles que estan catalogats com vehicles d’ocasió es lliuren verificats de forma exhaustiva a nivell visual i a nivell mecànic. Es lliuren reacondicionats professionalment de xapa i pintura, amb la revisió mecànica que correspongui per temps o quilometratge i ITV obligatòria de manera que el client no hagi de realitzar cap operació de manteniment.

 

¿Puc provar un vehicle abans de comprar-lo?

 

Sí, pot escollir i provar que desitgi sense compromís. És la millor manera de comprovar que en Seuwagen tenim el millor preu per les millors marques.

 

¿Què inclou el preu del vehicle?

 

El preu inclou el vehicle d’ocasió amb l’estat garantit en l’apartat anterior i tots els impostos. El seu comercial de Seuwagen li informarà dels documents que necessita aportar per realitzar el canvi de titularitat del vehicle.

 

¿Puc lliurar el vehicle que desitjo canviar a Seuwagen?

 

Estarem encantats de fer-nos càrrec del seu vehicle usat. Es realitzarà una taxació per determinar si pot esdevenir vehicle d’ocasió i així que el pugui lliurar com a pagament a compte del seu vehicle d’ocasió a Seuwagen. Si el se vehicle fos de desguace ens encarregarem de gestionar-lo per vostè. Consulti les condicions amb l’equip comercial de Seuwagen.

 

¿Ón puc recollir el meu vehicle d’ocasió?

 

Pot disposar del seu vehicle d’ocasió a les nostres oficines de Seuwagen. Si volgués el lliurament en un altre emplaçament, li preguem consulti les possibilitats que li podem oferir.

 

¿Quins tràmits he de fer per recollir el vehicle?

 

Justificar el pagament i donar d’alta l’assegurança del vehicle. Si ho prefereix, aquest últim tràmit li podem gestionar des de Seuwagen. Demani al nostre equip comercial, si us plau.