Sobre
  if Rent
ifrent-foto
if Rent

 

Centre Comercial Illa Carlemany
AD700 Escaldes-Engordany
Tel. +376 866 067
info@ifrent.com

Sabem la importància de disposar del seu vehicle en tot moment, per això des de Seuwagen comptem amb if Rent per facilitar-li aquesta mobilitat tan necessària del dia a dia oferint-li un vehicle de substitució durant les revisions o reparacions que el seu vehicle pogués necessitar. Consulti amb el seu comercial sobre aquest servei i combini’l amb el servei de recollida i lliurament del seu vehicle.

 

Una empresa familiar gestionada amb la tecnologia de les grans i amb la vocació de servei de les petites.

 

If Rent és l’empresa andorrana líder de mercat dedicada al lloguer de vehicles des de l’any 2008. Té acords amb operadors a nivell nacional i internacional, a més d’oficines gestionades amb el mateix nom comercial a Barcelona, La Seu d’Urgell i Salou. Una infraestructura de proximitat que recolza la part operativa proporciona una ràpida capacitat de resposta per cobrir les necessitats de mobilitat de clients corporatius, turístics o de qualsevol particular que ho necessiti. if Rent es troba en període d’expansió a Andorra i Catalunya.

 

Cuidem els nostres vehicles de més de 10 marques diferents de la mateixa manera que cuidem els nostres clients. Cada client és diferent i així deu ésser la varietat de vehicles de lloguer disponibles. Des de vehicles elèctrics biplaça fins a autocaravanes, passant per descapotables, 4×4 i vehicle industrial. Tots ells cuidats i reparats i al servei de qualsevol client que els necessiti.

 

Devem als nostres clients el nostre èxit i per això estem centrats en l’atenció al client: obrim cada dia incloent els festius, els nostres empleats parlen la seva llengua, entreguem i recollim vehicles fora d’horari d’oficina i als llocs on demanen els nostres clients, personalitzem els plans de viatge dels nostres clients. Durant el lloguer oferim servei d’atenció al client i assistència en carretera 24 hores en Andorra, Catalunya i la majoria de països europeus.

 

Llogui amb if Rent, provi’ns!

Ifrent-seuwagen-alquiler-coches-CAT