Sobre
  enet
seuwagen-rentat-ecologic-Enet-Logotip
foto enet

Un vehicle cuidat a nivell mecànic i de carrosseria es sempre un vehicle nou. Ara bé, això no s’aprecia si el vehicle està brut. Un vehicle net, per dins i per fora, sembla sempre un vehicle nou. I això no es qüestió d’aparença, però de manteniment. Des d’aquesta filosofia i tenint en compte les inclemències climàtiques de la zona dels Pirineus i com afecten al manteniment del vehicle, Seuwagen posa a la seva disposició el servei de neteja ecològica i en profunditat d’interiors i exteriors.

 

En el ple cor d’Andorra, en l’aparcament del centre comercial Illa Carlemany, enet neteja el seu vehicle ecològicament interior i exteriorment mentre vostè realitza compres al nostre centre comercial i se’n oblida de l’aparcament.

 

La neteja per dins i per fora es fa manualment mitjançant un sistema patentat que només fa servir 4 litres d’aigua i productes biodegradables adequats. Tota la neteja la realitza a mà un professional especialitzat seguint un procediment per no oblidar cap detall.

 

Exteriorment, netegem la carrosseria, llantes, cèrcols de les portes, tapa del dipòsit, neumàtics i baixos. Es retiren també els insectes i la brutícia adherida a la carrosseria sense risc d’esgarrapades o bonys. Finalment, s’encera la carrosseria per realçar la seva brillantor i protegir la pintura. Per dins, aspirem a fons la tapisseria, catifes i moqueta, eliminem la pols de les sortides d’aire i quadre de comandament, netegem els panels interiors, gomes, cèrcols i passos de portes i els vidres sense baixar-los i miralls. No oblidem el maleter i perfumar discretament l’habitacle interior.

 

enet realitza, sota petició, neteges especials de vehicles. Per obtenir un preu del servei, li preguem ens porti el vehicle a les nostres instal·lacions per a una valoració.

 

enet

Centre Comercial Illa Carlemany, parking.

Escales – Engordany

Telèfon: +376 866 167